Elektromanyetik Radyasyon

Elektromanyetik Radyasyon
Çevremizi kuşatan elektromanyetik radyasyonun farkında mıyız? Ne kadar elektromanyetik radyasyona maruz kaldığınızı öğrenin!

İSG denetimleri için elektromanyetik alanların ölçümü

İSG için Elektromanyetik Alan Ölçümü Hizmeti

ÇSGB - Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ve İSGÜM - İş sağlığı ve güvenliği enstitüsü müdürlüğü çalışma ortamlarında maruz kalınan fiziksel, biyolojik ve kimyasal etkilerin seviyelerinin tespit edilmesi zorunluluğunu getirmektedir.

İşverenler bu açıdan çalışma ortamlarında var olan elektromanyetik alan şiddeti veya bir başka deyişle elektromanyetik radyasyon seviyesinin ölçümünü yaptırıp gerek Türkiye'deki gerekse uluslararası limit değerler ile kıyaslanmasını sağlamalıdır.

elektromanyetik radyasyon ölçümü
Ofis ortamlarında maruz kalınan elektromanyetik alan şiddeti etkisinin ölçümü

Fiziksel Faktörler kapsamında, Manyetik Alan parametresinde, TS EN 50413 standart numaralı
İnsanların Elektrik, Manyetik Ve Elektromanyetik Alanlara (0 Hz - 300 Ghz) Maruz Kalması İle İlgili Ölçmeler Ve Hesaplama İşlemlerine Ait Temel Standardı gereği işyerlerinde elektromanyetik radyasyon ölçümü yapılması bir yasal yükümlülüktür.

Electrosense, elektromanyetik alan ölçüm yetki belgesi olan uzmanları ile elektromanyetik alan şiddeti ölçümleri gerçekleştirmekte ve iş yerlerinde İSG açısından bir limit ihlali olup olmadığını rapor etmektedir.

Elektromanyetik radyasyon ölçümü

Electrosense olarak profesyonel emr cihazı Wavecontrol SMP2 kullanıyoruz. Ortam değerlerini ICNIRP - uluslararası iyonize olmayan radyasyondan korunma komitesi limit değerleri ile kıyaslıyoruz.

Wavecontrol SMP2 emr cihazı, İSGÜM TS EN 50413 standartlarını karşılamaktadır.

elektromanyetik radyasyon ölçüm cihazı
Wavecontrol SMP2 Profesyonel EMR Cihazı


elektromanyetik radyasyon ölçümü
Elektromanyetik radyasyon ölçümü

elektromanyetik radyasyon ölçümü
Elektromanyetik radyasyon ölçümü



Electrosense - Profesyonel Elektromanyetik Radyasyon Ölçümü Hizmetleri
Telefon: 0216 415 80 87
Fax : 0216 415 64 83
E-mail: electrosense@electrosense.com.tr
Web: www.electrosense.com.tr

Elektromanyetik radyasyon ölçümü

Elektromanyetik radyasyon ölçümü
Elektromanyetik radyasyonun sağlığa etkisinin farkında mısınız?

Elektromanyetik radyasyon ölçümü hizmeti

Elektromanyetik radyasyon ölçümü hizmeti veren firmamız, İstanbul'da bulunmaktadır.

Evlerde, ofislerde ve sanayi tesislerinde gerek kişisel kaygılara cevap vermek için gerekse iş güvenliği ve işçi sağlığı amaçlarıyla elektromanyetik radyasyon ölçümü gerçekleştiriyoruz.

Avrupa Birliği'nin 2013/35/EU sayılı Yeni Yönetmeliği uyarınca işverenler, çalışanların çalışma ortamlarında ne kadar elektromanyetik radyasyona maruz kaldığını ölçtürmek, seviyeyi öğrenmek ve uluslararası limit değerlerin altında kalmasını sağlamakla yükümlüdür.

Firmamız, talep doğrultusunda İstanbul dışında da elektromanyetik alan şiddeti ( elektromanyetik radyasyon ) olçüm gerçekleştirmektedir. Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Samsun, Konya, Gaziantep, Antalya vb. şehirlerimizde de hizmet vermekteyiz.

Tel: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: electrosense@electrosense.com.tr