Elektromanyetik Radyasyon

Elektromanyetik Radyasyon
Çevremizi kuşatan elektromanyetik radyasyonun farkında mıyız? Ne kadar elektromanyetik radyasyona maruz kaldığınızı öğrenin!

Evlerde, yaşam alanlarında elektromanyetik radyasyon ölçümü

Ev seçerken daha çok; konumuna, inşaat işçiliğine, fiyatına odaklanıyoruz. Peki ya etrafımızı kuşatan elektromanyetik radyasyon açısından ne durumda olduğuyla hangimiz ilgileniyor?

Hamile eş veya çocuklu aile bulunan evlerde, bilinç biraz daha artabiliyor ve çevrede yer alan baz istasyonları, televizyon ve radyon vericiler, trafolar, yüksek gerilim hatları gibi kaynakların sağlığa etkisini daha çok sorguluyorlar.

Esasen, tek risk dışarıdaki kaynaklar değil. Evimizde kullandığımız elektrikli ev aletleri, cep telefonları, bebek izleme kameraları, kablosuz modemler gibi kaynakların birçok durumda elektromanyetik radyasyon üzerindeki etkisinin daha fazla olduğu da görülüyor.

Maruz kalınan elektromanyetik radyasyon seviyesi açısından endişeleri olan bireyler için, firmamız BTK'dan resmi ölçüm yetki belgeli şekilde elektromanyetik radyasyon seviyesi ölçümü gerçekleştirmektedir.

Böylelikle, varolan elektromanyetik radyasyon seviyesi tespit edilmekte, eğer sağlık açısından risk oluşturacak seviyelere neden olan cihazlar varsa, onlarla ilgili tedbirler almak konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Baz istasyonu ve televizyon, radyo vericileri konusunda ise, mahkemelerde / davalarda bilirkişi olarak rol üstlenebiliyoruz.

Telefon: 0216 415 80 87















Telefon: 0216 415 80 87
Web: www.electrosense.com.tr

Elektromanyetik radyasyon ölçümü

Elektromanyetik radyasyon ölçümü
Elektromanyetik radyasyonun sağlığa etkisinin farkında mısınız?

Elektromanyetik radyasyon ölçümü hizmeti

Elektromanyetik radyasyon ölçümü hizmeti veren firmamız, İstanbul'da bulunmaktadır.

Evlerde, ofislerde ve sanayi tesislerinde gerek kişisel kaygılara cevap vermek için gerekse iş güvenliği ve işçi sağlığı amaçlarıyla elektromanyetik radyasyon ölçümü gerçekleştiriyoruz.

Avrupa Birliği'nin 2013/35/EU sayılı Yeni Yönetmeliği uyarınca işverenler, çalışanların çalışma ortamlarında ne kadar elektromanyetik radyasyona maruz kaldığını ölçtürmek, seviyeyi öğrenmek ve uluslararası limit değerlerin altında kalmasını sağlamakla yükümlüdür.

Firmamız, talep doğrultusunda İstanbul dışında da elektromanyetik alan şiddeti ( elektromanyetik radyasyon ) olçüm gerçekleştirmektedir. Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Samsun, Konya, Gaziantep, Antalya vb. şehirlerimizde de hizmet vermekteyiz.

Tel: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: electrosense@electrosense.com.tr